Permanente ontharing Oost-Vlaanderen

Medisch geschoold 


Hoge steriliteit en hygiëne


Pijnloze behandeling 


Permanente ontharing Oost-Vlaanderen

Ben je al die scheerbeurten beu en wil je een permanente ontharing, in Oost-Vlaanderen? Maak dan een afspraak bij het salon van Carolien Maes in Bassevelde, in de ruime omgeving van Gent. Op een vakkundige en veilige manier zorgen wij voor de permanente ontharing van onder andere benen, oksels, de bikinilijn en de borst.

Contacteer ons en plan direct uw afspraak!

Permanente ontharing in Oost-Vlaanderen

Haarvrij zijn voor 6 tot 8 weken, dat kan met een permanente ontharing door onze stylisten uit Oost-Vlaanderen. Bij een permanente ontharing is het zeer belangrijk om tot 4 weken voor de behandeling niet te waxen of te epileren en uit de zon te blijven. Niet enkel voor een permanente ontharing kan je bij ons salon in Oost-Vlaanderen terecht, ook voor het tegenovergestelde. Zo kan je een afspraak maken voor een haarpigmentatie, om opnieuw een volle haardos te kunnen krijgen. Voor ieder wat wils bij Carolien Maes! Jij vertelt ons je wensen, wij doen de rest. Heb je interesse om één van onze opleidingen omtrent bijvoorbeeld ombre brows te volgen? Vraag meteen om meer informatie.

Maak nu een afspraak

Wil je een afspraak maken voor een permanente ontharing in ons salon in Bassevelde, Oost-Vlaanderen? Neem dan gerust contact met ons op! Een permanente ontharing zorgt voor veel tijdsbesparing, die vervelende scheerbeurten zijn immers verleden tijd. Mail ons via info@carolienmaes.be of bel naar +32 497 76 85 87.