Permanente make-up ogen Gent

Medisch geschoold 


Hoge steriliteit en hygiëne


Pijnloze behandeling 


Permanente make-up voor ogen in Gent

Ben je op zoek naar een mooie, maar veilige manier om je permanente make-up op je ogen te laten doen in de omgeving van Gent? Stop dan maar snel met zoeken! Bij Carolien Maes, die gevestigd is in de wijde omgeving van Gent, kan je permanente make-up laten plaatsen op je ogen. Jij kan zelf kiezen in welke stijl!

Contacteer ons en plan direct uw afspraak!

Mooie permanente make-up voor ogen in Gent

Ken je de situatie waarin je ’s ochtends snel voor de spiegel je eyeliner moet aanbrengen? Dat je even uitschiet met het potlood wanneer je juist al wat te laat bent? Dat probleem kan in een handomdraai opgelost worden door permanente make-up voor je ogen toe te passen of ze te laten bijwerken bij ons, in de buurt van Gent. Baby liner en secret liner zijn slechts twee van de vele opties die door middel van micropigmentatie tussen de wimperhaartjes geplaatst worden en voor een vol en natuurlijk effect zorgen. Ook voor permanente make-up voor je lippen kan je bij ons terecht!

Maak snel een afspraak

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up voor je ogen en woon je in de wijde omgeving van Gent? Maak dan zeker snel een afspraak bij ons! Heb je nog vragen over de behandelingen of een van de opleidingen die wij aanbieden? Neem dan snel contact op +32 497 76 85 87 of info@carolienmaes.be.