Permanente lipliners Zelzate

Medisch geschoold 


Hoge steriliteit en hygiëne


Pijnloze behandeling 


Permanente lipliners in Zelzate

Ben je op zoek naar een vakkundig salon date permanente lipliners aanbrengen in de omgeving van Zelzate en Eeklo, regio Gent? Kom dan eens langs bij Carolien Maes. Carolien bezit de juiste technieken volle en natuurlijke permanente make-up te plaatsen en volgde verschillende opleidingen in zowel het binnenland als het buitenland.

Contacteer ons en plan direct uw afspraak!

Permanente lipliners in Zelzate en Eeklo

Hoe ouder je wordt, hoe meer de kleur van je lippen verbleken en je liplijnen ook vervagen. Door permanente lipliners aan te laten brengen in ons salon in de buurt van Zelzate en Eeklo geniet je veel langer van een volle en natuurlijke kleur op je lippen. Ook een full lips is mogelijk bij ons, alsook permanente make-up voor je ogen.

Alle soorten permanente make-up

Naast het aanbrengen van permanente lipliners in ons salon, in de buurt van Eeklo en Zelzate, kan je bij ons ook terecht voor andere verschillende soorten permanente make-up, zoals wenkbrauwen of ogen. Ben je echter op zoek naar een manier om een een vollere bos haar te krijgen? Maak dan snel een afspraak voor een haarpigmentatie. Of wil je juist van die ellendige scheerbeurten vanaf en wil je een een permanente ontharing? Wij staan met heel veel plezier klaar voor al uw vragen of problemen!

Maak nu je afspraak

Wil jij altijd verzorgde lippen zonder voortdurend nieuwe lipstick of -potlood aan te moeten brengen? Maak dan snel je afspraak voor permanente lipliners bij onze vakkundige stylisten in ons salon in de omgeving van Eeklo en Zelzate.  Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 497 76 85 87  of info@carolienmaes.be.