PERMANENT ONTHAREN

PERMANENT ONTHAREN

Diode laser ontharing!


Laserontharing, snel en vrijwel comfortabel, dankzij onze TRIPLE LASER technologie!


De laser die gebruikt wordt voor definitief ontharen heeft een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de  laserenergie.


De laser biedt maximaal behandelcomfort en optimale resultaten op lange termijn. Ook biedt deze laser een kortere behandeltijd dan bijvoorbeeld IPL. 


Prijzen per behandeling


Beide onderbenen € 100

Beiden benen volledig € 200

Onderarmen € 100

Onderarmen & handen € 130

Armen & handen (volledig) € 200

Oksels € 75

Bikini volledig € 150

Bikini sliprand € 75

Hals (voorkant) € 50

Hals (achterkant) € 50

Rug & schouders € 200

Rug € 150

Borst & buik € 150

Buik € 100

Borst € 100

Schouders € 100


VOOR DE DIODE LASER BEHANDELING


Overweeg je om een laserbehandeling te ondergaan? Dan zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden.


* 6 weken voor de behandeling (tot de laatste behandeling) de haarwortels met rust te laten. Dat betekent: niet epileren, harsen of waxen. Scheren, trimmen of knippen mag uiteraard wel. Het haarzakje blijft met deze methoden intact.


* Het behandelde gebied gedurende 4 tot 6 weken voor (en na) iedere behandeling niet aan de zon of zonnebank bloot te stellen. Gebruik ook geen zelfbruinende middelen. Een zongebruinde huid neemt veel energie op waardoor er risico is op pigmentvorming. Als je zonnebrandcrème gebruikt kun je wel gewoon behandeld worden. 

AANTAL BEHANDELINGEN


Om de (over)beharing optimaal te behandelen zijn er meerdere behandelingen nodig met een interval van enkele weken/maanden. Na iedere behandeling worden de haartjes minder en fijner waarna ze uiteindelijk wegblijven.


Je kunt een blijvende haarreductie verwachten van ongeveer 80%. Eventueel resterende haren zullen dunner en lichter van kleur zijn. Gemiddeld zijn er hiervoor 6 tot 8 behandelingen nodig. Bij een donkere huid kan dit aantal wat hoger liggen.


Onder invloed van veranderingen in het lichaam, zoals hormonale schommelingen, zwangerschap, menopauze of gebruik van bepaalde medicatie kunnen donshaartjes weer in dikke haren veranderen. Dit proces kunnen we met laserontharing niet veranderen. Wel kunnen deze haartjes met lasertherapie behandeld worden.