HAARPIGMENTATIE

NOOIT MEER KAALEen MHP-behandeling zorgt voor een vollere haardos of shaven look

Onze specialist helpt je om bij haarverlies of kaalheid zelfverzekerder en gelukkiger te zijn met haar pigmentatie.

We hanteren uitsluitend de beste inkten, technieken en materialen.

Haarpigmentatie in Bassevelde

Ben je op zoek naar een professionele haarpigmentatie in Bassevelde, regio Gent? Stop dan maar met zoeken en maak een afspraak bij ons. Een haarpigmentatie zorgt voor een vollere haardos en shaven look en is perfect tegen haarverlies of kaalheid.


Een haarpigmentatie in Bassevelde tegen kaalheid en haarverlies

Onze specialisten helpen je jouw zelfzekerheid terug te krijgen en gelukkiger te zijn. Kom snel langs in ons salon in Bassevelde voor een haarpigmentatie! We bieden verschillende soorten looks aan, waaronder ook de shaven look. Wij gebruiken enkel de beste technieken en materialen en hygiƫne staat voorop bij ons! Wil je echter van overbodig haar vanaf? Ook voor permanente ontharing moet je bij ons zijn!


SHAVEN LOOK

Bij een shaven look zie je stoppels in de vorm van een mooie haarlijn die we realiseren door middel van een haar tattoo. Doordat wij gebruik maken van de beste inktsoorten, technieken en materialen is deze haar tattoo niet met het blote oog te onderscheiden van stoppels.

  • Ideaal voor diegenen die steeds hun haar op +- 1 mm lengte dragen en houden.
  • Het resultaat is volledig natuurlijk ogend, niet te herkennen als virtuele haarstoppels.

Wil je liever zelf haarpigmentatie kunnen toepassen? Check dan zeker onze opleiding!


OPTISCHE HAARDICHTHEID

Micro Haar Pigmentatie (MHP) kan echte haarfollikels perfect nabootsen. Bij deze pigmentatietechniek worden minuscule puntjes pigment net onder het huidoppervlak op het hoofd gebracht. Deze haarpigmentatie, die we uitvoeren in ons salon in Bassevelde, wordt gebruikt om het haar optisch voller te laten lijken. Doordat de hoofdhuid met pigment puntjes wordt bedekt, krijgt uw haarcoupe namelijk een vollere uitstraling.


LITTEKEN CAMOUFLAGE

Ondanks dat de technieken van haartransplantatie steeds beter zijn geworden, zijn er nog steeds specialisten en klinieken die hun patiƫnten achterlaten met littekenvorming op het hoofd. Meestal is dat op het achterhoofd dat wordt gebruikt als donorgebied. Het komt ook voor dat de getransplanteerde haren niet groeien. Dit veroorzaakt inconsistentie in de haarstructuur en valt daardoor op. Scalp Micropigmentatie of Micro Haarpigmentatie kan in deze situatie de littekens camoufleren en de dichtheid opvullen. Tevens is microhaarpigmentatie een oplossing voor littekens veroorzaakt door een ongeluk of operatie. Door deze techniek worden littekens gecamoufleerd en onzichtbaar gemaakt.


Maak snel een afspraak

Wil jij ook een vollere haardos? Maak dan snel een afspraak voor haarpigmentatie in ons salon in Bassevelde, regio Gent. Wil je juist het tegenovergestelde: een permanente ontharing? Ook dat is mogelijk bij ons! Voor meer informatie over haarpigmentatie in de omgeving van Bassevelde kan je ons contacteren op het nummer +32 497 76 85 87 of via info@carolienmaes.be.