Full lips opleiding

Medisch geschoold 


Hoge steriliteit en hygiëne


Pijnloze behandeling 


Full lips opleiding

Wil jij zelf de techniek voor permanente make-up, zoals full lips, onder de knie krijgen en daarvoor een opleiding volgen? Dan kan je terecht bij het salon van Carolien Maes in Bassevelde, regio Gent! Leer tijdens de opleiding van enkele dagen de basis van het aanbrengen van de full lips en andere permanente make-up. Tijdens de training ontvang je alle informatie die je nodig hebt.

Contacteer ons en plan direct uw afspraak!

Een full lips opleiding om de basis te leren

Tijdens de driedaagse opleiding voor het toepassen van permanente make-up, zoals de full lips, leer je de beste techniek om later mee aan de slag te kunnen gaan. Op je eerste dag leer je de basis zoals hygiëne en veiligheid volgens de vooropgestelde regels. Je maakt voor de rest ook kennis met de anatomie van de huid en de verschillende kleurentheorieën. Vervolgens gaan we verder met de nazorg en op dag drie is het tijd voor je praktijkexamen. Oefening baart immers kunst! Check zeker ook onze andere opleidingen in Bassevelde voor bijvoorbeeld het aanbrengen van eyeliner!

Volg nu onze training!

Droom jij ook van een carrière in permanente make-up ,zoals full lips, maar ook voor wenkbrauwen en ogen, of wil je dit in bijberoep doen? Schrijf je dan zeker in voor onze opleiding. Voor een beetje van je tijd en aan een lage prijs kan jij later je klanten gelukkig maken met de mooiste permanente make-up! Bel ons op +32 497 76 85 87 of mail via info@carolienmaes.be.