Eyeliner opleiding Gent

Medisch geschoold 


Hoge steriliteit en hygiëne


Pijnloze behandeling 


Eyeliner opleiding in Gent

Ben je op zoek naar een eyeliner opleiding en dat liefst in de omgeving van Gent? Doe dan een beroep het salon van Carolien Maes uit Bassevelde, in de ruime omgeving van Gent. Op een paar dagen kan je alle kneepjes van het vak leren, zodat je later je eigen klanten even gelukkig kan maken met de permanente make-up!

Contacteer ons en plan direct uw afspraak!

Eyeliner opleiding in de omgeving van Gent

Heb je interesse om zelf permanente make-up, zoals eyeliner, ombre wenkbrauwen of lippen, te leren toebrengen en dat in de wijde omgeving van Gent? Schrijf je dan snel in voor onze opleiding! Op een paar dagen leer je zelf hoe de technieken, waarbij je door middel van micropigmentatie tussen de wimperhaartjes, ervoor zorgen dat de klant een mooie en volle oogopslag heeft. In slechts enkele dagen leer jij de basis van permanente make-up en kan je zelf ermee aan de slag. Wil je zelf permante make-up laten bijwerken of laten toepassen? Ook dat is geen probleem voor ons!

Schrijf je in voor onze opleiding!

Wil jij ook een glimlach toveren op het gezicht van je klanten? Schrijf je dan snel in voor de opleiding van permanente eyeliner, en vele andere opleidingen, in ons salon in Bassevelde, in de omgeving van Gent! Contacteer ons voor je inschrijving, verdere inlichtingen of een afspraak op +32 497 76 85 87 of info@carolienmaes.be.