PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up in Bassevelde

Ben je op zoek naar natuurlijke permanente make-up, van ogen tot lippen en wenkbrauwen, in de omgeving van Bassevelde, regio Gent, tot in Hulst? Dan zit je goed bij Carolien Maes! Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. De natuurlijk permanente make-up van Nouveau Contour, die beschikbaar is in onze salons van Bassevelde tot Hulst, wel!


Natuurlijke permanente make-up van Bassevelde tot Hulst!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Zelfs tijdens het sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of wanneer je door weer en wind loopt, je natuurlijke permanente make-up, uit ons salon in Bassevelde of Hulst, blijft altijd op z’n plaats. Ook bij het wegpinken van een traantje tijdens een romantische film en zowel in de ochtend, middag en avond, zorgt de natuurlijke permanente make-up altijd voor een verzorgde uitstraling! Wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaar je  dagelijks veel tijd. Nog meer tijd besparen? Check dan ineens onze permanente ontharingen!


Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij een natuurlijke permanente make-up, die we in ons salon in Bassevelde of Hulst aanbrengen, wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaatsen aan te brengen zodat je er beter uit ziet.


Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft ben je bij je Nouveau Contour-specialiste in goede handen. Onze specialisten uit Hulst en Bassevelde zijn opgeleid bij Infiniti Academy, het toonaangevende merk in de wereld van natuurlijke permanente make-up. Jouw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is jouw garantie voor kwaliteit. Of dit nu voor je lippen, wenkbrauwen of ogen is!

 

 

Betrouwbare apparatuur

Jouw specialiste werkt met de Nouveau Contour Intelligent, Nouveau Digital 1000 of Nouveau Intelligent High Definition (HD), pigmentatie apparaten waarin de laatste technische innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt. Jouw specialiste, uit Bassevelde of Hulst, kan zo optimale resultaten kan garanderen bij het aanbrengen van je natuurlijke permanente make-up. De computeraansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke code in verband met hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu worden bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, die na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor ben je zeker dat de natuurlijke permanente make-up bij uw Nouveau Contour specialiste, uit Bassevelde of Hulst, volledig veilig is. Bekijk hieronder het volledige verloop van de behandeling.

Elite artist

Carolien Maes is succesvol afgestudeerd als Elite Artist in de Micropigmentatie.

Verloop van de behandeling

Elke behandeling start met een intakegesprek. Daarin bespreken we alle wensen en vragen en stellen een plan van aanpak op. Samen bepalen we de beste techniek, kleur en vorm voor jouw gelaat. Pas als je tevreden bent met het design starten we het eigenlijke pigmenteren. De behandeling verloopt volledig pijnloos dankzij de lokale verdoving en neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Het hele proces duurt ongeveer anderhalf uur.


Voor de prijs krijg je 2 sessies, stel dat een 3de sessie zou nodig zijn. Dan betaal je 75 euro (prijs pigment en naald) dit enkel binnen de 3 maand na de 1ste behandeling.

Voor de behandeling

 • Bij zwangerschap of borstvoeding kan de behandeling niet plaatsvinden.
 • Vermijd alcohol voor de behandeling.
 • Sport niet op de dag van de behandeling. Hitte van het lichaam zorgt ervoor dat poriën open gaan staan, zweet (zout, wordt ook gebruikt om ‘verkeerde’ PMU te verwijderen!) kan ervoor zorgen dat de kleur meer gaat vervagen.
 • Een behandeling kan tijdens de menstruatie iets gevoeliger zijn.
 • Alle nieuwe PMU behandelingen zullen uit minimaal twee behandelingen bestaan.
 • Je mag ten tijde van de behandeling niet bruin zijn op het gezicht; er zal dan een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden. Pigmenten zullen donkerder genezen in een zongebruinde huid (spraytan is toegestaan). Het is aan te raden 2-4 weken vóór de behandeling uit de zon te blijven en 2-4 weken na de behandeling. Plan dus goed!
 • De dag van de behandeling mag er niet gesport worden (i.v.m. zweten en zout), mag er niet direct zonlicht of zonnebank licht op komen, geen retinol houdende (vit a) producten of peelingen gebruiken rondom het gebied gedurende 30 dagen na de behandeling. Tien dagen niet zweten!
 • Bij huidtypes I-II (dames met rood haar en lichte blondines) zal de huid roder en meer gezwollen zijn. Soms pakt het pigment ook minder goed en zullen meerdere nabehandelingen nodig zijn.
 • Als PMU ooit is weggelaserd bij jou, moet je er rekening mee houden dat er meer littekenweefsel in de huid aanwezig is. Dit kan ervoor zorgen dat pigment minder goed pakt en dat er meer nabehandelingen nodig zijn.
 • Hersteltijd verschilt per persoon. Met de juiste techniek zal zwelling tot een minimum beperkt worden en zal het weinig bloeden tijdens de behandeling. Dit verschilt ook van persoon tot persoon.
 • Cliënten krijgen na de behandeling na-instructies op papier. Het behandelde gebied zal na 3-30 dagen lichter worden. Het is aan te raden de nabehandeling na minimaal 6 weken plaats te laten vinden.
 • Daarna kan je laten bijwerken wanneer je vindt dat de permanente make up te licht wordt.
 • Enige zwelling is normaal bij alle PMU behandelingen; het gebied mag nadien gekoeld worden met icepacks. Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling. Dit verdwijnt allemaal in de loop van de dagen.


De kleur zal 30%-40% zachter worden! De nabehandeling zal de ‘te zachte’ plekjes opvullen en de puntjes op de ‘i’’ zetten. Als je veel in de zon zit, een hele vette huid heeft, anti-agingcrèmes gebruikt, Retinol houdende producten gebruikt en veel transpireert zal je hoogstwaarschijnlijk al na 10 maanden- 1 jaar terug moeten komen voor en bijwerk behandeling. Als je de PMU goed beschermt heb je er langer plezier van.

Na de behandeling

 • 72h geen lenzen voor en na de behandeling.
 • Geen wimperextensions voor of na de behandeling.
 • Bij koortsblaasjes eerst overleggen met uw PMU specialist!
 • Er is ALTIJD een 2de behandeling nodig bij ogen, wenkbrauwen & liplijn. Bij full-lips & oogschaduw zitten er 2 nabehandelingen in de prijs inbegrepen.  Heb je nog een extra - behandeling nodig dan betaald u hiervoor bij (nl. 75 euro per behandeling)
 • Vermijd bij lippen contact kleding, make up en eten; een infectie is snel veroorzaakt en zal het resultaat niet ten goede komen. Het zal even lastig zijn met eten maar het is te doen. Vermijd het pulken, bijten en het likken van de lippen na behandeling. Voor lippen zijn 2-3 behandelingen nodig. De lippen mogen iets vetter gehouden worden omdat deze wat gevoeliger zullen worden nadien; elke 2 uur smeren is geen luxe maar noodzaak!
 • Geen zeewater of zwembadwater, sauna of zonnebank voor 14 dagen. Dit allemaal moet vermeden worden gedurende het proces van herstel, dus plan het goed!

Maak snel een afspraak

Ben je geïnteresseerd in het laten aanbrengen van natuurlijke en volle permanente make-up, in de buurt van Bassevelde of Hulst? Maak dan snel een afspraak of contacteer ons bij andere vragen of problemen. Dit kan op het nummer +32 497 76 85 87 of via info@carolienmaes.be.