Ombre brows training

OMBRE BROWS

OPLEIDING

maxresdefault

Ben je op zoek naar een opleiding om zelf powder ombre brows te kunnen plaatsen, in Bassevelde, regio Gent of in Hulst? Schrijf je dan in voor onze tweedaagse training. De opleiding powder/ombre brows is ideaal om als starter alle informatie omtrent permanente make up te leren en de ombre powder brows techniek van permanente make up toe te passen.


Powder en ombre brows opleiding in Gent of Hulst

Tijdens de opleiding ombre powder brows, die je kan volgen in onze salons in de omgeving van Gent en in Hulst, krijg je alle informatie die je nodig hebt. Op de tweede dag ga je onder begeleiding op jouw eigen model oefenen. De opleiding ombre powder brows wordt aangeboden aan een groep van maximaal vier cursisten en kan gevolgd worden in regio Gent en in Hulst. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de opleiding kun je altijd terecht met vragen via de WhatsApp-groep die wij aanmaken. Wij hebben naast de opleiding ombre/powder brows trouwens ook nog andere opleidingen, zoals voor haarpigmentatie, in de omgeving van Gent en Hulst!

DAG 1 


Op dag één van de opleiding van powder ombre brows, in ons salon in regio Gent of in Hulst, leer je alle basics over o.a. hygiëne en veiligheid volgens de richtlijnen. Ook word je op dag één geïntroduceerd met onze browmapping techniek. Vervolgens leer je alle basics over o.a. kleurentheorie, contra-indicaties en huidanatomie. Je kan trouwens ook altijd een opleiding voor lip blush volgen!In de namiddag starten we met een vragenronde, dit geeft je de mogelijkheid om alle informatie van dag één op een correcte manier te verwerken. Later leer je de speciale technieken voor ombre brows en gaan we aan de slag op latex. Daarna volg je, in ons salon in regio Gent of Hulst, een volledige behandeling van ombre brows mee van intake tot nazorg. Surplus krijg je een grondige apparaat introductie en oefenen we verder op latex.

DAG 2


Op dag twee  is het praktijk examen. Na twee intensieve dagen van training is het nu jouw beurt om te werken op een echt model! Praktijk is zeer belangrijk daarom werk je op twee modellen! Je krijgt steeds de nodige ondersteuning tijdens de uitvoering van de aangeleerde technieken. Wil je je daarna ook inschrijven voor een opleiding over microblading? Dat kan zeker!

Schrijf je nu in voor de opleiding!

Wil jij zelf ook ombre en powder brows kunnen aanbrengen bij jouw eigen klanten? Schrijf je dan snel in voor onze opleiding. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan snel voor meer informatie. Hopelijk tot snel!De prijs voor de cursus is €1850,- excl. btw.

ACADEMY

OMBRE BOWS & LIP BLUSH

Leer de 2 populairste technieken samen!