Lip blush training

ACADEMY

LIPS

IMG_20200328_162929_421

De lip blush training duurt 3 dagen.


Deze opleiding is ideaal om als starter alle informatie omtrent permanente make up te leren en de lip  techniek van permanente make up toe te passen.

Tijdens deze training krijg je alle informatie die je nodig hebt.  Op de tweede en derde dag ga je onder begeleiding op jouw eigen model oefenen. Praktijk staat in deze opleiding voorop!DAG 1Op dag 1 leer je alle basics over o.a. hygiëne en veiligheid volgens de richtlijnen. Ook word je op dag 1 geïntroduceerd met onze lipmapping techniek. Vervolgens leer je alle basics over o.a. kleurentheorie, contra-indicaties en
huid anatomie.

DAG 2


Op dag 2 starten we met een vragenronde, dit geeft je de mogelijkheid om alle informatie van dag 1 op een correcte manier te verwerken. Later leer je de speciale verschillende technieken in en gaan we aan de slag op latex. Daarna volg je een volledige lip blush behandeling mee van intake tot nazorg. Surplus krijg je een grondige apparaat introductie en oefenen we verder op latex.

DAG 3


Op dag 3 is het praktijk examen. Na 2 intensieve
dagen van training is het nu jouw beurt om te werken
op een echt model! Praktijk is zeer belangrijk daarom werk je op dag 3 op 2 modellen! Je krijgt steeds de nodige ondersteuning tijdens de uitvoering van de aangeleerde technieken.

De prijs voor de cursus is €2250,- excl. btw  ACADEMY

OMBRE BOWS & LIP BLUSH

EYELINER & LIP BLUSH

Leer de 2 populairste technieken samen!