Eyeliner training

ACADEMY

EYELINER

IMG_20200428_112427_977

De opleiding pmu eyeliner duurt 3 dagen.


Deze opleiding is ideaal om als starter alle informatie omtrent permanente make up te leren en de klassieke eyeliner techniek van permanente make up toe te passen.

Tijdens deze krijg je alle informatie die je nodig hebt.  Op de tweede en derde dag ga je onder begeleiding op jouw eigen model oefenen. Praktijk staat in deze opleiding voorop.


DAG 1Op dag 1 leer je alle basics over o.a. hygiëne en veiligheid volgens de richtlijnen. Ook word je op dag 1 geïntroduceerd met onze eyemapping techniek. Vervolgens leer je alle basics over o.a. kleurentheorie, contra-indicaties en
huid anatomie.

DAG 2


Op dag 2 starten we met een vragenronde, dit geeft je de mogelijkheid om alle informatie van dag 1 op een correcte manier te verwerken. Later leer je de speciale verschillende technieken in en gaan we aan de slag op latex. Daarna volg je een volledige eyeliner behandeling mee van intake tot nazorg. Surplus krijg je een grondige apparaat introductie en oefenen we verder op latex.

DAG 3


Op dag 3 is het praktijk examen. Na 2 intensieve
dagen van training is het nu jouw beurt om te werken
op een echt model! Praktijk is zeer belangrijk daarom werk je op dag 3 op 2 modellen! Je krijgt steeds de nodige ondersteuning tijdens de uitvoering van de aangeleerde technieken.


De prijs voor de  driedaagse cursus is €2250,- excl. btw  ACADEMY

EYELINER & LIP BLUSH

Leer de 2 populairste technieken samen!